Ondernemers en particulieren in mijn omgeving, zag ik stoeien met allerlei knutselwerken om maar in goed werkend wifi-netwerk te kunnen voorzien.

In de media verschenen vele artikelen waaronder dat goed werkend wifi voor vakantie gasten op nr.1 staat! Wifi voor thuis werd langzaam aan een basis behoefte. Een aantal vragen kwamen bij mij terecht; “Zoiets kun jij toch wel even oplossen?”. Het was mij overduidelijk dat hier werk genoeg in was en nog ging komen dus heb ik eind 2015 de keuze gemaakt om me te registreren als zelfstandig ondernemer. Met ingang van 2017 ben ik zelfs fulltime zelfstandig ondernemer.

Onlangs heb ik de UEWA training van Ubiquiti gevolgd en het certificaat behaald. Voor mij persoonlijk een belangrijke mijlpaal en voor u als klant een garantie dat ik een gedegen kennis bezit van wifi netwerken.

Onze missie en waarvoor u ons kunt inschakelen

Wifi op een betaalbare manier mogelijk te maken voor ondernemers (overal waar bijvoorbeeld gewacht moet worden) en particulieren. Iedereen kent wel de ergernis als thuis de verbinding wegvalt of niet toereikend is. Wij voorzien u van eerlijk advies en verzorgen de montage en installatie geheel in eigen beheer. Wanneer u gebruik maakt van beheer op afstand heeft u nergens geen omkijken meer naar. Daarnaast houden we ons bezig met verbeteroplossingen voor uw huidige internet aansluiting (vervangen van kabels, extra netwerkaansluitingen, het correct instellen van uw modem) en de installatie van beveiligingscamera’s.

Kosten

VETM zal altijd vooraf een inventarisatie met u doen. Uw wensen staan hierin centraal en ons advies is vrijblijvend. Bij grotere netwerken is ook huur van apparatuur bespreekbaar. Voor zowel de apparatuur, de bekabeling als arbeidsloon hanteren wij scherpe tarieven en we hechten veel waarde aan het behoud van u als klant.

Voor installatie werkzaamheden en configuratie werkzaamheden berekenen wij marktconforme tarieven en zijn nagenoeg altijd goedkoper als de servicedienst van uw internetprovider.

Voor het ontwerpen van een welkomstpagina bij een gastennetwerk evenals beheer op afstand* zijn tarieven op maat van toepassing. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

*= Zie onze beheer pagina.