Uiteraard kunt u zelf het beheer doen van de (extra) acces points of zelfs van het gehele netwerk. Voor een wifi-netwerk thuis is eenmalig instellen vaak voldoende en bij gewenste aanpassingen kunnen wij dit later voor u verzorgen. Alle instellingen worden door ons geconfigureerd tijdens de installatie. U kunt eventueel zelf wijzigingen doorvoeren door de controller software op uw eigen PC te installeren.

Bij grote(re) netwerken waar beperkende of beheersmaatregelen gewenst zijn, bieden wij u meerdere mogelijkheden voor het beheer:

  • Beheer op afstand. U betaalt een vast bedrag per jaar voor beheer via onze server. Gebruikelijke wijzigingen en software updates kunnen op afstand uitgevoerd worden en zijn bij het jaarlijkse bedrag inbegrepen. Een jaar na oplevering ontvangt u een factuur voor het erop volgende jaar. Als u na een jaar geen gebruik meer wenst te maken van deze dienst dan blijft uw apparatuur functioneren exclusief de welkomst pagina.
  • Beheer, en hosting van de welkomst pagina op locatie. Wijzigingen in het netwerk en software updates kunnen ook dan op afstand uitgevoerd worden tegen het reguliere arbeidstarief. U kunt ook zelf wijzigingen doorvoeren.

Bij beheer op afstand kunnen we snel schakelen in geval van storingen zonder dat we fysiek op uw locatie hoeven te zijn. U heeft hiermee helemaal geen omkijken meer naar uw wifi-netwerk en wijzigingen (wachtwoord, landingspagina, voorwaarden, kanalen, zendvermogen, gebruikers blokkeren enz.) geeft u eenvoudig door per mail. Wij nemen ook het beheer van bestaande Unifi wifi-netwerken over en kunnen deze eenvoudig voor u uitbreiden.

TeamViewer

Deel deze website