Wanneer u woont e.o. werkt in het buiten gebied en niet in de grote(re) steden bent u ermee bekend dat de infrastructuur op die plaatsen niet optimaal zal zijn. Vaker bent u gebonden aan de ‘oude koperdraad’ zoals de voormalige PTT die ooit heeft aangelegd. Als u dan ook nog eens verder van de telefooncentrale woont is internetten via deze lijn erg traag. Het is voor de grote telecomproviders vaak niet interessant om te investeren in de aanleg van glasvezel in de buitengebieden dus bent en blijft u gebonden aan dat ‘koperdraadje’?

Gelukkig word er wel druk geïnvesteerd in het 4G netwerk waarmee u op uw mobiel toch kunt genieten van snel internet. Op onderstaande (gedateerde) kaartje is te zien dat er grote kans is dat ook in uw plaats 4G dekking beschikbaar is.

4g dekking

VETM levert apparatuur waarmee u uw vaste PC of gehele thuisnetwerk koppelt aan het 4G netwerk zodat u niet meer afhankelijk bent van de verouderde ‘PTT lijn’. Een snelheidsverbetering tot *20 is te realiseren. U dient wel rekening te houden met de datalimiet van uw mobiele abonnement.

Deze oplossing is ook zeer geschikt voor tijdelijke opstellingen, boten (plezier en beroepsvaart), stallen met apparatuur welke een internetverbinding vereisen dus overal waar geen vaste verbinding voorhanden is.